Zrinjski ide u Europu! Borac napušta Premijer ligu?

Nogometni savez BiH još uvijek nije odaslao službeno priopćenje, iako je izvijestio klubove o tome da Drugostupanjska komisija za licenciranje nije izdala licence za europsko natjecanje Olimpicu, Čeliku i Borcu.

Reakcije klubova koji su se borili za europske pozicije, Borca i Čelika, očekivane su. Prvi čovjek Olimpica Nijaz Gracić rezignirano govori da će otići iz nogometa, a predsjednik Borca Slobodan Radulj prijeti istupanjem iz lige.

“Napuštam bh. nogomet. Ovo nije svijet koji pripada meni. Ne želim sudjelovati u raznim namještanjima, podvalama, reketima i kriminalnim radnjama, koje su jako lijepo složene od samog vrha do dna, za SportSport.ba je izjavio Gracić, a Radulj je poručio da će, ako se potvrdi da će umjesto njih u Europu Zrinjski, Borac istupiti iz Premier lige.

“I ja sam prije sastanka Drugostupanjske komisije za licenciranje FS BiH čuo kavanske priče da će Zrinjski dobiti licencu za Europu, a ako se to potvrdi kao točno onda ćemo sazvati hitnu sjednicu Upravnog odbora kluba i donijeti odluku da se Borac više ne natječe u Premier ligi BiH”, prenosi Raduljeve riječi Sportlive.

Dok god se ne oglasi Nogometni savez stvar je neslužbena, no po svemu sudeći BiH će u Europi predstavljati Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Zrinjski. (Bljesak.info)

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.