Znate li tko je najbogatiji Hrvat na svijetu?

”Slijedim djedovu formulu uspjeha: ulaži pametno, strpljivo, ne luduj i ne pokazuj se previše”, poručio je Davor Lukšić (29), najbogatiji Hrvat na svijetu u intervjuu za Globus. Prošla je godina otkad je unuk Andronika Lukšića, 29-godišnji biznismen Davor Lukšić, koji je nakon završenih studija radio u New Yorku i Londonu, preuzeo obiteljski posao u Hrvatskoj. Za Zagreb kaže da je predivan grad i da je sretan što živi u njemu.

Govoreći o poslovnim rezultatima Lukšić je rekao da je i u tom smislu zadovoljan.

”I tu sam zaista zadovoljan onim što je u poslovnom dijelu napravljeno tijekom ove godine, i u Plavoj laguni i ALH (Adriatic Luxury Hotels) kao i u poslovanju s nekretninama, Excelsa Nekretninama. Prošla, 2011. godina već je bila dobra i mislili smo da će je biti teško nadmašiti, ali zasad se pokazuje da je 2012.godine još bolja. (…) Za 2013.imamo čak i veće ambicije i nadamo se da će se nastaviti godine dobrih rezultata”, napominje mladi biznismen.

Istaknuo je da je sretan što može nastaviti djedov posao i da je ulaganje u Hrvatsku za njega veliki izazov.

”Sjajno je što imam priliku živjeti i raditi u domovini svog djeda i na neki način nastaviti njegov posao. Ulaganje u Hrvatsku važan je obiteljski projekt. Za mene je to veliki izazov. Imam 29 godina i mogućnosti voditi vrlo veliki posao. Sve u svemu, osjećao sam da je vrijeme da to napravim, da se uključim u obiteljski biznis, i to u Hrvatskoj. Sve me to čini zaista sretnim”, rekao je Lukšić za Globus.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.