Znate li odgovore na ova intimna pitanja?

Suvremene žene kontroliraju sve domene svog života, karijeru, obitelj, financije i spolni život. Seksualno zadovoljna žena tako zna odgovore na neka važna intimna pitanja

Za početak, kako bismo mogli potpuno uživati u seksu, treba odbaciti lošu prtljagu iz prošlosti. Naime, tijekom odgoja, mnogi su podsvjesno ili svjesno dobili negativne informacije o seksu poput one ‘Samo zločeste cure uživaju se seksu’. Njih pozitivnim mantrama pretvorite u afirmativne i znajte da imate pravo uživati u seksu.

Nakon što ste se riješili prtljage iz prošlosti, zapitajte se sljedeće.

Poznajete li tako dobro svoje tijelo kao njegovo
Njemu ćete možda zamjeriti to što nije majstor u zadovoljavanju i što ne zna gdje je klitoris i kako ga najbolje stimulirati. Zapitajte se znate li vi? Istražite svoje tijelo, saznajte što vam odgovara i poučite svog partnera, na obostrano zadovoljstvo.

Puštate li partnera da obavi svoj posao
Naime, dosta žena smatra kako ona treba zavoditi i zadovoljiti partnera. Neka on ponekad bude taj koji vas zavodi i vodi do vrhunca. Prepustite se njegovim rukama i zaboravite na ono što vi trebate činiti i jednostavno se prepustite njemu. Možda je ovo ključ za nezaboravan seks.

Jeste li napokon prihvatili svoje tijelo
Odnos prema tijelu i koliko ga prihvaćate itekako utječe na vaš užitak. Pozitivan stav prema svom tijelu, jedan je od ključnih sastojaka fizičkog uživanja. Zaboravite na nedostatke, poradite na samopouzdanju i s novim stavom krenite u nova senzualna iskustva.

Otkrijte ekspresnu rutu do orgazma
Otkrijte što vas najviše napaljuje, kako najbrže postižete orgazam, gdje volite da vas miluje i kako. To iskustvo prenesite partneru.

Pristajete li na seks iz pravih razloga
Razmislite o seksu koji ste doživjeli prošli put. Jeste li ga odradili iz dosade, obveze ili zato što ste ga stvarno željeli. Ne pristajte na seks zbog straha da vas ne ostavi ili kako biste izbjegli svađu. Pravi razlog za seks samo je onaj koji želite i hoćete.

Možete li nabrojiti barem pet svojih najosjetljivijih zona
Za ispunjen spolni život morate odlično poznavati svoje tijelo. Do orgazma vas može dovesti milovanje po bradavicama ili pak neka odgovarajuća poza. Volite li da vas nježno dira po unutarnjoj strani bedara ili vam više odgovara grubost.

Na kraju se trebate zapitati jeste li svom partneru ovo sve otkrili. Ako vam je neugodno otvoreno komunicirati o svojim željama dok ste intimni, šapćite mu, vodite ga i pokažite što želite. (Tportal.hr) 

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.