Znakovi da je muškarac zaljubljen

Koliko ste se samo puta zapitali je li vaš muškarac zaista tako zaljubljen u vas?

Dobro, ako ste već dulje vrijeme u vezi, ovo vam se vjerojatno ne događa. Međutim, mlađi parovi su nesigurni, ne poznaju se dovoljno i postavljaju si razna pitanja. Kako bi bili što sigurniji u vašu novopečenu vezu, nudimo vam malu pomoć u prepoznavanju njegovih znakova.

1. Upoznaje vas s prijateljima

Jedan od najsigurnijih znakova da je zaljubljen u vas je činjenica da vas upoznaje s prijateljima, poznanicima, rodbinom, pa čak i roditeljima. Ako ste došli do ovog zadnjeg, onda ste već u ozbiljnijoj fazi veze. No, kako god bilo, ovaj čin osim što pokazuje elementarnu pristojnost, pokazuje i koliko je vaš dragi ponosan na vašu vezu. Naime, on želi pokazati da ste samo njegovi. Kako bi se reklo, obilježava teren.

2. Ne može skinuti oči s vas

Kada vas netko gleda jednostavno to znate. Muškarci su vizualna bića. Kada ispred sebe imaju djevojku koju žele, ne mogu skinuti oči s nje. Ako ste primijetili da vas dragi tako gleda onda je to to. Nemojte očekivati da neće skloniti pogled kada pogledate u njegovu smjeru. Ni on ne želi ispasti previše zaljubljen, pogotovo ako nije siguran u vaše osjećaje.

3. Obraća pozornost na vas

On sluša sve što kažete, primjećuje i male promjene na vama, zna što vam se sviđa… Sve su to stvari koje pokazuju da je nekome stalo do vas. Ako vas vaš muškarac sluša dok mu se jadate na prijateljicu ili pričate o drugim “ženskim” stvarima, onda se stvarno trudi i pokazuje koliko vas cijeni i poštuje.

4. Brine se o vama

Bilo da ste bolesni ili imate neki problem, on je tu uvijek da vas utješi i pomogne vam. Vaš problem je njegov problem. Tako se ponaša zaljubljen muškarac i ne pristajte na ništa manje.

5. Čini vas sretnom

S njim se osjećate potpuno drukčije, kao da ste u nekom drugom svijetu. A znate da nije riječ samo o subjektivnom osjećaju, nego je on taj koji se trudi da sve bude kako treba. Vaš osmijeh njegov je zadatak. Nemojte misliti da pretjerujemo. Kada nekoga volite, želite učiniti sve da mu bude dobro. To je obostran osmijeh i nije nešto što se mora raditi, nego što se želi raditi.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.