Zlomislić: Prioritet mi je inozemni transfer, ali nije isključen povratak na Pecaru

Nogometaši Širokog Brijega u ponedjeljak počinju s pripremama za proljetni dio prvenstva, a osim mladog napadača Luke Juričića, koji je vraćen s posudbe iz Neretvanca, pridružit će im se još uvijek igrač turskog Gaziantepa Damir Zlomislić.

Špekulacije oko povratka Zlomislića u matični klub potvrdio je u subotu za portal Jabuka.tv sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić koji je kazao da je klub stupio u kontakt sa 25-godišnjim veznjakom te da budno prate razvoj situacije u Turskoj jer je spomenuti igrač zatražio raskid ugovora.

”Sad sam na arbitraži s Gaziantepom. Te poslove vodi moj menadžer, zatražio sam raskid ugovora, vjerujem da ću ga dobiti i postati slobodan igrač. Razlog su čisto sportski, a ne sigurnosni motivi. Prvo moramo raščistiti odnose s Gaziantepom. Kad se to riješi, vidjet ću što dalje. U najzrelijim sam igračkim godinama i prioritet mi je napraviti inozemni transfer. Međutim, ako brzo od toga ne bude ništa, nije isključen povratak na Pecaru, Široki Brijeg je moj matični klub, tu mi je obitelj”, izjavio je Damir Zlomislić za Sportske novosti.

U turskoj drugoj lici broj stranaca ograničen je na pet, što Zlomisliću ne ide na ruku jer novi trener forsira jače i izdržljivije nogometaše iz afričkih zemalja.

”Nije nikakva tajna, razgovarao sam o mogućnosti povratka na Pecaru sa sportskim direktorom kluba Daliborom Šilićem, koji mi je bio i suigrač. Rekao sam mu za sve. Ostavio sam i rok do kojeg ću se izjasniti, bit će to svakako prije završetka prijelaznog roka, ali dok ne postanem slobodan igrač ne mogu ništa konkretnije reći”, izjavio je Zlomislić za Sportske novosti.

Do raspleta situacije trenirat će s momčadi Širokog Brijega kako bi spreman došao u novi klub. Pitanje je sada hoće li to biti Široki Brijeg ili neki drugi klub u inozemstvu.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

Komentiraj: