Žižović najavio Apoel: Nisu bez slabih točaka, mi ćemo sigurno imati priliku u jednom trenutku

Nogometaši Zrinjskog u trećem pretkolu Europske lige gostuje u četvrtak navečer u Nicosiji kod Apoela.

Trener Zrinjskog Mladen Žižović vjeruje da njegova momčad nije bez izgleda, iako je Apoel jedna stepenica više u odnosu na ljubljansku Olimpiju koju su “Plemići” pobijedili prije sedam dana u drugom pretkolu.

Neki oni pokažu na terenu da su favoriti, a mi ćemo pokušati iskoristiti našu priliku koju ćemo sigurno u jednom trenutku imati. Pokušat ćemo iskoristi njihove slabe strane koji i oni imaju. Ne igramo protiv Bayerna pa da oni nemaju slabe točke koje smo vidjeli i na koje smo ukazali. Trebamo te točke iskoristi, smanjiti naše greške na minimum i dati svoj maksimum. Naravno, svi mi želimo prolaz, a je li to realna pokazat će utakmica, najavio je utakmicu Žižović.

Pobjednik ovog dvoboja igrat će s pobjednikom dvoboja rumunjske Steaue i češkog Libereca.

Utakmica na GSP stadionu igra se u 20 sati uz izravan prijenos na Arena sport.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Zrinski nema šta tražit kod apolea.apole troduploje kvalitetniji od.ijubijanske olipije.sarajevski bordo malesuim šanse za prolaz.

  • U pravu je Žižpović. Nije Apoel bez slabih točaka, ali Zrinjski ih ima pet puta više. Recimo stoperi. Dominantni su protiv Mladosti, Radnika i takvih, ali već protiv Olimpoka šuplji i Jakovljević i Barbarić. A protiv Apoela to će biti “obrana-švicarski sir”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.