Živcira vas novi Facebook? Evo kako ukloniti Facebookov ticker i vratiti stari chat!

Facebook je uvelike izmijenio izgled korisničkih profila i time ponovno ‘šokirao’ preko sedamsto milijuna ljudi.

Facebookove promjene gotovo uvijek na prvu bude primljene s negodovanjem. Korisnici nisu pretjerano skloni promjenama, ali se brzo naviknu na novo, a staro potpuno zaborave.

Ako ipak još ne želite novi izgled chata, koji je sada zapravo prepolovljen – gore je ticker u kojem možete vidjeti što vaši prijatelji trenutno rade, a ispod toga je chat, imamo rješenje za vas. I jednostavno je!

Prije svega preuzmite Adblock Plus 1.3.9..

Kada ste instalirali Adblock Plus on će vam se prikazati u gornjem desnom kutu Mozille Firefox. Kliknite na „ABP“ te zatim odaberite „Postavke“ –> „Dodaj filter“. Kada kliknete na „Dodaj filter“ otvorit će vam se prazno polje u koje trebate unijeti sljedeće (prilikom unosa unutar Firefoxa mora biti otvoren Facebook)

www.facebook.com##[id="pagelet_ticker"]

Nakon što ste unijeli prvi filter i potvrdili unos, ponovite proceduru te unesite i sljedeći filter.

www.facebook.com##[id="pagelet_rhc_ticker"]

Potvrdom će te ukloniti ticker, uživajte u starom chatu! Ako nešto nije jasno, javite nam se u komentare.

(www.zimo.co)

2 komentara

  • Za svaki browser potražite (ili uskoro potražite) svaki više-manje potreban add-on (extension) i s njim rješite sve probleme. Koristim Operu, i ima odličnih stvari (stari chat, ne pojavljuju se reklame na fb, youtube, gmail, vremenska prognoza kraj adress bara) a i sama Opera ima u sebi ugrađenu podršku za dodatne opcije kombinacijom držanja određene tipke miša i pomaka miša u određenom smjeru. Sve navedeno preporučavam. I pozdravljam sve cure u Ružićim! 😉

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.