Zgrada Druge osnovne škole Široki Brijeg opet na meti vandala

Nova zgrada Druge osnovne škole Široki Brijeg u naselju Lise ponovno je bila na meti vandala. U petak, 7. studenog 2014. godine, oko 21:00 sat nepoznati počinitelj razbio je staklo na vratima glavnog ulaza u školu.

Iz Druge osnovne škole Široki Brijeg potvrdili su za portal Jabuka.tv da su ubrzo nakon incidenta na lice mjesta došli pripadnici PU Široki Brijeg koji su izvršili očevid.

Nova školska zgrada otvorena je početkom rujna prošle godine, a u nekoliko navrata vandali su nanosili štetu zgradi i školskom inventaru o čemu smo i pisali početkom rujna ove godine.

Također iz škole je portalu Jabuka.tv potvrđena informacija da je prije par tjedana pokrenuta inicijativa, uz blagoslov Grada Širokog Brijega, da se oko školske zgrade postavi video nadzor. U tijeku je izrada projekta te bi ubrzo trebao biti realiziran.

druga_osnovna_skola_siroki_brijeg_1 druga_osnovna_skola_siroki_brijeg_2 druga_osnovna_skola_siroki_brijeg_3 druga_osnovna_skola_siroki_brijeg_4 druga_osnovna_skola_siroki_brijeg_5

(www.jabuka.tv)

31 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.