Ženski rukomet vraća se u Široki nakon desetljeća izbivanja

Hrvatski rukometni klub Široki ponovno pokreće žensku rukometnu sekciju u klubu.

”Zbog dosta upita upućenih našem klubu, odlučili smo pokušati oformiti i izvršiti upis u žensku rukometnu sekciju. Tako da se za početak mogu upisati djevojčice i djevojke bez obzira na uzrast”, izjavio je za portal Jabuka.tv trener i direktor HRK Široki Mihovil Bilać.

Sve zainteresirane mogu se javiti na kontakt broj 063/286-636 (Mihovil Bilać) ili na e-mail adresu miko.bili85@gmail.com

[ŽENSKI RUKOMET] Krenuli smo i s upisom za djevojčice i djevojke, budući da se sekcija tek formira, nismo ograničili godišta. Upisati se mozete na broj 063/286-636, na e-mail miko.bili85@gmail.com

Posted by Hrvatski rukometni klub Siroki on 24. veljače 2016

Podsjećamo, u sklopu HRK Široki, djelovao je i Hrvatski ženski rukometni klub Široki koji je nekoliko sezona sudjelovao u 1. ligi Herceg-Bosne te nastupao na mnogobrojnim turnirima u BiH i Hrvatskoj. Najveći uspjeh ženskog kluba je bilo 1. mjesto na međunarodnom turniru ”Ne zaboravimo Vukovar” koji se održavao u Imotskom 2007. godine kojeg je tada Široki osvojio i u muškoj konkurenciji.

Slavlje širokobriješkog rukometa kratko je trajalo, jer svega par dana nakon osvojenog turnira, ženski klub se prinudno ugasio zbog financijske situacije koja je klub potresala tog kriznog ljeta 2007. godine, a danas, skoro desetljeće nakon toga, klub želi ponovno oformiti ženski rukometni klub.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: