Mladići automobilima ”preorali” kružne tokove u Posušju

Policijski službenici PU Posušje otkrili su identitet osoba koje su, u dva navrata u posljednji mjesec dana, motornim vozilima uništavale zajednička materijalna dobra.

U noći s 15. na 16. veljače motorno vozilo, kojim je upravljala tada nepoznata osoba, ušlo je na travnati dio kružnog toka u mjestu Rastovača, nakon čega je vozač namjernim proklizavanjem kotača po travnatoj površini kružnog toka načinio materijalnu štetu, a potom se s vozilom uputio do kružnog toka kod PD Divna gdje je vozilom prešao preko zemljanog dijela, pričinivši materijalnu štetu.

Operativnim radom policijski službenici su utvrdili da je navedenu štetu počinilo motorno vozilo marke “Mitsubishi Pajero”, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao M. B. (21) iz Posušja, te će za počinjeni prekršaj isti biti sankcioniran putem prekršajnog naloga.

kruzni_tok_posusje_1

Foto: MUP ŽZH

Sličan prekršaj počinjen je 23. siječnja na kružnom toku u mjestu Ričina, tada je PU Posušje zaprimila prijavu da nepoznata osoba, motornim vozilom marke Mercedes njemačkih registracijskih oznaka, uništava travnatu površinu kružnog toka u mjestu Ričina.

Postupajući po prijavi građana policijski službenici PU Posušje izišli su na mjesto događaja te zaustavili i kontrolirali motorno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljao M. B. (22) iz Posušja, nakon čega je za počinjeni prekršaj isti sankcioniran putem prekršajnog naloga, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)51 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.