Žene Srebrenice o Ashdownu: “Zvali smo ga drugi drug Tito”

Članice Udruge građana “Žene Srebrenice” uputile su u nedjelju sućut obitelji i prijateljima bivšeg visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Paddyja Ashdowna koji je preminuo u subotu.

U priopćenju su napomenule da ih je njegova smrt veoma iznenadila, nazivajući Ashdowna velikim prijateljem koji je bio uz njih i suosjećao s obiteljima žrtava genocida zbog čega ga nikada neće zaboraviti.

Zvali smo ga drugi drug Tito, što je bio i ostao. Znao je što je bol i tuga, uvijek donoseći pravične odluke na koje je imao pravo, koristeći ovlasti koje je imao na raspolaganju i na taj način pomažući da se bar olakša bol preživjelim obiteljima srebreničkog genocida, priopćeno je iz Udruge “Žene Srebrenice”

(Fena)


3 komentara

  • Iskompleksirani protestant koji je bio veci englez od engleza a irac je. Mrzio i katolike i pravoslavce pa se na nama odmaro. Jebo vas i on i broz

  • Zar je bio toliko zao prema islamistima pa ga se upoređivalo sa jednim od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva jebeteom. Genocidaš JBT odgovoran za smrt i genocid nad Hrvatima slavljen je u islamista za “dovršeni posao ’45 poslije WWII”. Znači i ovoga se slavilo za doprinos uništavanja Hrvata u BiH kao i zločinca i genocidaša tite. Bauk islamizma kruži Europom!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.