Žena usmrtila vođu IS-a: Učinio je seksualnom robinjom, a ona ga ubila – Jabuka.tv

Žena usmrtila vođu IS-a: Učinio je seksualnom robinjom, a ona ga ubila

Iračka vonikinja usmrtila je vođu terorističke skupine IS koji ju je učinio seksualnom robinjom, javlja iračka televizija Alsumaria News.

Žena za koju se pretpostavlja da je pripadnica jazidsko – kurdske manjine usmrtila je vođu džihadista samoproglašene Islamske države Abu Anasa, potvrdio je glasnogovornik Kurdske demokratske stranke, Saeed Mamouzini te dodao da je ovaj zloglasni džihadist ubijen u subotu nedaleko od Mosula u Iraku.

”Prislio je djevojku da postane seksualna ropkinja i predao je svojim sljedbenicima kao poklon”, rekao je glasnogovornik.

Yazidi su religiozna sirijska manjina, a prošle ih je godine 5270 oteto. Oko 3000 se još uvijek nalazi u zatočeništvu džihadista Islamske države.

Pripadnici IS-a tvrde da je silovanje dio njihove izvrnute interpretacije Islama, prema iskazima otete djece koja su prisiljena na seksualno ropstvo.

12-godišnja djevojčica koja je uspjela pobjeći džihadistima ispričala je kako joj je muškarac koji ju je silovao kazao da taj stravičan i gnjusan čin nije grijeh iz razloga što ona nije muslimanka. Štoviše, kazao joj je da činjenica da ne pripada muslimaskoj vjeroispovjesti ne samo da ga je potakla na taj čin već ga je i ohrabrila u njegovoj namjeri.

Nakon što ju je vezao, kleknuo je kraj kreveta i molio. Nakon čina, opet je molio, ispričala je djevojčica iz izbjegličkog kampa.

”Rekao mi je da mu Islam dopušta da siluje nevjernike, da se silovanjem približava Bogu”, ispričala je djevojčica.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.