Željko Pervan 2007. godine “prorekao” Koronu, spominje Kinu, SARS i mutacije virusa – Jabuka.tv

Željko Pervan 2007. godine “prorekao” Koronu, spominje Kinu, SARS i mutacije virusa

Prije tjedan dana na YouTubeu je osvanuo interesantan isječak iz jedne epizode “Večernje škole” Željka Pervana u kojem se spominje da će nam “na vrata uskoro pokucati virus mutant” iz Kine

Što će se dogoditi ako istrijebimo neke vrste… Mi ne znamo, niti to ikada možemo saznati kako koja vrsta utječe na našu opstojnost. Možda ćemo istrebljenjem nekih vrsta sebe upropastiti.

Kako?

Pa SARS! SARS je usko povezan s cibetkama. To je jedan mesožder koji živi u Kini. Oni su jeli… mesoždera su jeli… Ptičja gripa! Ptičja gripa nije nastala “slučajno!” Netko nije bilo dobro pa onda… “ptičja gripa”! Nego, zašto to dolazi iz Azije? Zato što tamo u neljudskim uvjetima živi ta perad jadna. Na pet kvadrata 8 milijona pataka! Na šest kvadrata 16 milijona pilića… u neljudskim uvjetima drže životinje… jedne uz druge, a prirodno ne mogu ići jedno uz druge.

I tako će doć do mutacije tih virusa, pa ćeš vidjet virus mutant kad ti pokuca na vrata: “dobar dan, dobar dan. – Izvolite”! Misliš da su Jehovini svjedoci, ono virus mutant… sram vas bilo!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.