Željko Joksimović oduševio prepunu Arenu Zagreb

Nesumnjivo najveća zvijezda regije, Željko Joksimović, sinoć je gotovo trosatnim glazbenim spektaklom potvrdio ono što se odavno zna – on i zagrebačka publika javno se vole! Oko 20.000 obožavatelja tako je uglas sinoć u prepunoj Areni Zagreb pjevalo najveće Željkove hitove poput Lane moje, Zvezda, Nije ljubav stvar i Ludak kao ja, a on je publici pripremio veliko iznenađenje – na videozidovima premijerno je prikazan spot za najnoviju baladu Olovni vojnik.

Obožavatelji su ispunili Arenu Zagreb čim su se otvorili ulazi, a na izlazak svog idola na pozornicu nisu trebali dugo čekati – Željko je koncert otvorio hitom s posljednjeg albuma Nisam te zbog lepote voleo te uz pratnju orkestra tijekom nastupa i sam pokazao svoje glazbeno umijeće svirajući note svojih najljepših ljubavnih pjesama.

„Zagrebački koncert Željka Joksimovića od prve je najave istaknut kao jedan od najiščekivanijih događaja na ovim prostorima, a u prilog tome govori i činjenica da čak i nakon što smo u prodaju pustili dodatnih 100, tražila se karta više. Izuzetno smo ponosni i sretni što smo mogli biti dio ovakvog spektakla u izvedbi glazbenika i umjetnika kakav je Željko Joksimović te što smo njegovim najvećim obožavateljima pripremili provod za Valentinovo koji će dugo pamtiti“, izjavio je producent i organizator Alen Ključe ispred Star produkcije.

Ovom turnejom Željko Joksimović promovirao je svoj posljednji studijski album Željko Joksimović na kojem je pokazao sav svoj talent kao skladatelj i izvođač. Koncert u Areni bio je ujedno i prilika da pjevač publiku podsjeti i na uspješnice s Eurosonga te vlastitog glazbenog projekta Balkan Bazaar koji se temelji na jedinstvenoj glazbenoj kombinaciji pop, filmskih i drugih kompozicija s tradicionalnim pjesmama, ali u potpuno novim aranžmanima.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Jebo vas joksimovic. Zasto ne dopuste thompsonu da pjeva. Oce kurac sve su to komunjare koje ne daju ni thompsonu ni ostalim Hrvatskim domoljubima da pjevaju u areni ni nigdje drugo… Serem se i na joksimovica i na te sto mu dopuste da pjeva. Samo vi dovodite srbe jebli vas u guzicu.. Zivjela Hrvatska!!!

  • Ima dovoljno kenjčina koji dovode kenjčinu, a ruji je svejedno dovedi jazavca, krmka isto je.
    Svaka pizda more bit zvizda to je demokracija tzv.

Komentiraj: