Željko i Jovana Joksimović očekuju blizance

Voditeljica Jovana Joksimović, supruga pop pjevača Željka Joksimovića, nosi blizance, a porod se očekuje na jesen, piše Blic.

“Kada je otkrila da je trudna, nije željela tu priču previše širiti, znali su samo najbliži članovi obitelji. Željko je bio presretan kada mu je priopćila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvijek je htio veliku obitelj”, kaže za Blic izvor blizak paru.
Vijest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihova sina Kostu, s kojim lijepa voditeljica sada provodi najviše vremena kod kuće.

“Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen”, objašnjava izvor.

“Kako nikada nisu željeli svoju intimu pretjerano dijeliti s medijima, tako će biti i ovoga puta. Uvelike razmišljaju o imenima koja bi mogli dati bebama, a u tome svakako prednjači Kosta, koji ima zanimljive prijedloge”, kaže izvor za Blic.

Jovanu tjednima unazad publika nije viđala na malim ekranima i ustanovilo se da je voditeljica jutarnjega programa Pinka imala najljepši razlog za to.

Podsjetimo, ovaj par se upoznao 2008.godine, kada su zajedno vodili Euroviziju, koja se tada održavala u Beogradu. Vjenčali su se četiri godine poslije na Maldivima, a dvije godine nakon toga organizirali su crkveno vjenčanje u Beogradu, kojem su nazočili njihovi mnogobrojni prijatelji.

Željko Joksimović iz prvoga braka ima 22-godišnju ćerku Minu.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.