Željka Markić Plenkoviću poslala uskrsni dar i pismo, evo što mu je poručila

Udruga U ime obitelji poslala je jučer premijeru Andreju Plenkoviću uskršnji dar – svjetski poznate novine, The New York Times od prošle nedjelje 25.3., u kojima premijer može pročitati dugi članak pod naslovom: “In Sweden, Preschools Teach Boys to Dance and Girls to Yell“ (“U Švedskoj u vrtićima dječake podučavaju da plešu, a djevojčice da viču”).

U popratnom pismu U ime obitelji je postavila pitanje premijeru Plenkoviću je li on dobio mandat eksperimentirati s djecom u Hrvatskoj namečući ratifikacijom IK novi oblik indoktrinacije u obrazovni sustav Hrvatske.

Pismo donosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Plenkoviću,

slobodni smo Vam dostaviti primjerak The New York Timesa od nedjelje 25.3.2018 kao uskršnji poklon udruge U ime obitelji.

S obzirom na Vaše tvrdnje u javnosti kako su primjeri “preodgajanja djece” kroz obrazovni sustav “izmišljotine” ili “neistine kojima se plaši građane”, preporučamo da pročitate članak In Sweden, Preschools Teach Boys to Dance, and Girls to Yell u kojem se opisuje “rodno neutralne” vrtiće te daju primjeri zakonski obveznog uvođenja rodne ideologije, koncepta roda odvojenog od spola, u švedske škole i vrtiće.

Nadamo se da će Vas The New York Times uvjeriti kako nametanje rodne ideologije djeci kroz obrazovni sustav država koje su ratificirale Istanbulsku konvenciju nije, kako ste izjavljivali, “izmišljotina” ili “neistina kojom se plaši ljude”.

Dakle, nije pitanje događaju li se eksperimenti s djecom opisani, između ostalog, u The NYT-u.

Pitanje je – jeste li Vi stvarno dobili mandat da ratifikacijom Istanbulske konvencije uvodite ovaj novi oblik indoktrinacije u obrazovni sustav RH.

S poštovanjem,
Dr. Željka Markić
Predsjednica udruge U ime obitelji

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.