Želite li na utakmicu Hrvatska – Finska?

Udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Uvijek vjerni – Herceg Bosna“ organizira 06.10.2017. odlazak autobusom u Rijeku na utakmicu Hrvatska -Finska.

Ovim putem mole sve zainteresirane članove da se jave povjerenicima u svojim gradovima i općinama. Broj mjesta je ograničen pa stoga mole da se požuri s prijavama.

Polazak je u ranim jutarnjim satima 06.10.2017. a povratak navečer poslije utakmice. Ruta vožnje je planirana autocestom.

Po dolasku u Rijeku planiran je posjet središtu grada i druženje s navijačima iz drugih gradova. Nakon toga odlazak na Rujevicu gdje će biti smješteni na istočnoj tribini. Cijena prijevoza i ulaznica je 60 KM (prijevoz) + 100 kuna (ulaznica).

Prijave za utakmicu s Finskom zaprimaju najkasnije do ponedeljka 02.10.2017 do 12 sati, a broj mjesta je ograničen budući da se putuje autobusom. Stoga se javite na vrijeme ukoliko ste zainteresirani biti dijelom ove ekspedicije.

“Molimo članove i navijače da se jave svojim povjerenicima ili na stranicu uvijekvjerni.info, mail [email protected] i tel: 063 670 035. Prijave za ulaznice za utakmicu i odlazak na gostovanje u Ukrajinu (Kijev) su do utorka 3.10., a za tu utakmicu ćemo prema interesu i potrebi također organizirati prijevoz” – kazali su iz “Uvijek vjerni – Herceg Bosna”.

Obavijest za članove koji idu u Rijeku na utakmicu u svom aranžmanu:

Ukoliko nekome treba pomoć oko smještaja, informacija o okupljanju navijača ili za neku drugu informaciju, slobodno se javite na telefon: 098 919 34 00 – Damir.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj: