Zdravko Mamić – Dragi Bog je poslao bratu Zoranu te Saudijce i sad je on hranitelj naše obitelji!

Zdravko i Zoran Mamić

Zdravko Mamić vrlo je emotivno doživio pitanje o povratku brata Zorana u Dinamo. Mlađi Mamić trenutno je trener saudijskog Al Aina s kojim je izborio četvrtfinale Azijske Lige prvaka, a s obzirom na odlične rezultate, teško da će se uskoro vratiti u Dinamo.

Jeste li kad pokušali nagovoriti brata Zorana na povratak u Dinamo?

– Nisam! Zato što znam što je dovelo do njegova odlaska. Zoran je mnogo senzibilniji, krhkiji, ranjiviji od mene. Ja sam se u paklu okruženja u kojem djelujem učvrstio. Zoran je prije svega sportaš i dobar čovjek. On se jako teško nosio s ovim okruženjem. Kulminacija je bila kad su mu bezočno uhapsili kćer jer je svom dečku slala SMS poruke s prijetećim sadržajem. Odredili su joj pritvor i jamčevinu od milijun kuna. To nije mogao izdržati. Onda mu je dragi Bog poslao te Saudijce koji su mu dali priliku. Ne samo priliku, nego su ga bogato platili. Zoran je u bivšem, a i sadašnjem klubu plaćen više milijuna eura, neću o detaljima, ali sigurno je jedan od najplaćenijih trenera Europe i svijeta. Sad je našao svoj mir, sve je – mlađi i mlađi! Kao da je otišao u wellness, ispričao je Zdravko Mamić za Sportske novosti.

“Radi, sretan je, nije u stresu. Rekao bih da sam ponovno dobio brata. Na emotivnoj i ljudskoj razini. Nas dvojica smo se često hvatali za vratove oko nekih razmimoilaženja u dobroj namjeri. Nadalje, s obzirom na našu obiteljsku situaciju, jer nam je sva imovina blokirana, sad nas Zoran hrani. Ma, nije dobro da ja to govorim, ali u Dinamovoj povijesti Zoran je najviše učinio za klub. Nepravedno nije dobio priznanje koje je zaslužio. Mi smo nakon njegova odlaska klubu priskrbili 70 milijuna eura. On je bio graditelj Dinama i afirmacije tih igrača, između ostalog Pjace, Roga. Zoran je utemeljio momčad koja je za vrijeme Cice ušla u Ligu prvaka. On je napravio za Dinamo nešto što mu nikada nećemo zaboraviti. Da, sigurno će jednog dana doći do njegova povratka u Dinamo, ali ja mu želim da ostane što duže vani. Zbog njegova zdravlja, ali i da prehrani obitelj. Dosta dugo sam to radio ja, sad je na njemu red” – kazao je Zdravko Mamić.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • čekaj malo, pa zar nisi govorio da ti je sam bog poslo štimca pa ste prokurvali reprezentaciju (sammir, radošević…)
    dobro ti vama bog šalje, a ja, vi ste sva trojica katolici. i ti se razveo i zoran i igor. ma fuj nakarado nemoralna, što se ne predoziraš pa nas sve pustiš na miru

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.