Zdravko Čolić progovorio o incidentu iz prošlosti u kojemu je napadnuta njegova supruga

Zdravko i Aleksandra Čolić u braku su od 2001. godine i u njemu su dobili dvije kćeri – Unu i Laru.

Aleksandra ne daje izjave za medije, a javnost ju rijetko viđa.

Zdravko Čolić i njegova samozatajna supruga Aleksandra duge su se trudili svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, ali o jednom incidentu koji se dogodio njegovoj supruzi progovorio je za medije.

Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti, izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila.

Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene, rekao je Čolić. Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim. Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago, objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.