Evo koje su naslušanije radijske pjesme u Hrvatskoj

Prošlo je već godinu dana od pokretanja Extra FM radija – radijske postaje koja u svom programu svira turbo folk glazbu.

Riječ je o radijskoj postaji sa sjedištem u Zagrebu koja je u prvim satima emitiranja podigla buru i podijeljenost. No jedno je neosporno – privukla je veliki broj slušatelja koji u središnjoj Hrvatskoj nisu imali radijski program s ovakvom vrstom glazbe.

Radio je pred obožavatelja proslavio prvi rođendan 18. svibnja velikim koncertom MC Stojana u Domu sportova u Zagrebu.

Iako je privukao mnoge zle jezike i godinu dana nakon se rado sluša. Na frekvencijama ovoga radija čut ćete hitove MC Stojana, Dare Bubamare, Seke Aleksić, Saše Matića…

U siječnju 2019. godine najslušanija pjesma bila je La Miami, MC Stojana koja je 7. siječnja tijekom dana emitirana 7 puta.

No dokaz da je MC Stojan zvijezda u Hrvatskoj je i činjenica da je u Top 30 najslušanijih pjesama na Extra FM-u prvo mjesto pripalo upravo MC Stojanu i pjesmi Udahni duboko. 

Kada govorimo o popisu najslušanijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, MC Stojan zauzima 22. mjesto. Prvo mjesto uvjerljivo drži Meduza ft. Goodboys s pjesmom Piece Of Your Heart, drugo mjesto Heldens Oliver ft. Devin, Nile Rodgers – Summer Lover dok je treći Loud Luxury – Body.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.