Zbog visoke temperature Ana Rucner odgađa koncerte u Mostaru i Sarajevu

Toliko energije u Bosanskom narodnom pozorištu nisam nikad vidjela, Ovo je nevjerojatno, Svaka čast, samo su neki od komentara koji su se jučer navečer čuli na izlazu iz pozorišta.

Na žalost, Ana Rucner, nakon koncerta u Zenici dobila je  visoku temperaturu zbog čega je organizator Ivica Džambas morao odgoditi dva koncereta koji su se trebali dogoditi danas, 17.11. u Mostaru i u Sarajevu 18.11.

Žao mi je zbog svih koji su se veselili koncertu, ali nisam u mogućnosti nastupiti u izdanju kakvom ovako divna publika u Bosni i Hercegovini zaslužuje, izjavila je Ana Rucner komentirajući da jedva čeka iduće godine doći u Mostar i Sarajevo.

Organizator za sada nema nove termine, a svi koji su kupili ulaznice moći će zatražiti povrat novaca na blagajnama dvorana.
Čim će se znati novi termini, organizator će objaviti u medijima.

Ispričavamo se publici i ljudima koji su kupili ulaznice u Mostaru i Sarajevu.Bili smo primorani otkazati ova dva koncerta, jer zdravlje Ane nam je na prvom mjestu, kao i interes publike, a publika zaslužuje samo najbolje, a uvom trenutku zbog zdravstvenog stanja sugurno ne bih dobila najbolje, poručuje PR organizacijskog tima..

(Fena) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.