Zbog šale, bolničarka kraljevske obitelji, počinila samoubojstvo

Kate Middleton i princ William u priopćenju su izjavili kako su duboko ožalošćeni smrću bolničarke. Žena je bez svijesti pronađena u stanu u centru Londona.

Tijelo Jacinte Saldanhe koja je medicinskoj sestri Kate Middleton (30) proslijedila poziv radijskih voditelja kad su se pretvarali da su kraljica Elizabeta i Princ Charles, pronađena je mrtva u četvrtak nedaleko od bolnice Kralj Edward VII.. Sumnja se na samoubojstvo.

Šala koje su se dosjetili radijski voditelji puštena je u javnost samo dva dana ranije. Australski DJ-ji Mel Greig i Michael Christian tražili su informacije o stanju Vojvotkinje od Cambridgea koja je u bolnici boravila zbog nesnosnih mučnina izazvanih trudnoćom.

Bolničarka se javila na poziv radijskih voditelja bez da ga je provjeravala, a  britanska javnost bila je šokirana zbog činjenice da je netko nasjeo na takvu šalu. Problem je bio što su privatne medicinske informacije izašle u javnost. Sve je snimljeno, a voditelji australske radio postaje kasnije su se ispričali uz objašnjenje kako je bila riječ o šali te da nisu imali nikakve loše namjere. 

Iz bolnice Kralj Edward VII. poručili su kako su svoju zaposlenicu otkako je nasjela na šalu radijskih voditelja svi podupirali te da je nisu namjeravali suspendirati. U bolnici je radila više od četiri godine.

– BIla je odlična medicinska sestra i poštovana od strane svojih kolega – tvrde. 

Kate Middleton i princ William (30) u priopćenju su izjavili kako su duboko ožalošćeni smrću bolničarke Jacinthe Saidanha. Žena je pronađena u nesvijesti u središtu Londona.

[youtube id=”PmS8JwyRUdk” width=”600″ height=”350″]

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.