Zbog radova zatvoren dio Ulice fra Didaka Buntića

Jutros od 6 sati zatvoren je dio Ulice fra Didaka Buntića, točnije od spajanja s Ulicom kraljice Jelene do Trga širokobrijeških žrtava. Razlog ovoj posebnoj regulaciji prometa u središtu Širokog Brijegu je potkraćivanje krošnje starih stabala u tom dijelu grada.

Također, Ulicom kraljice Jelene (Krunina strana) se prometuje u jednom smjeru u pravcu Pecara – Most, dok se vozači za Pecaru preusmjeravaju Ulicom dr. Jure Grubišića.

Radovi koje izvodi jedna čapljinska tvrtka, bit će gotovi u 16 sati.

U gradu vlada velika gužva te se vozači mole za strpljenje. Fotografije smo snimili u 13 sati, pa pogledajte:

radovi_siroki_1

radovi_siroki_2

radovi_siroki_3

radovi_siroki_5

radovi_siroki_4

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

13 komentara

  • ono rezanje meni ninašto ne liči,sramota. umjesto da pokrate donje grane zbog omogućavanja lakšeg prometovanja ogolili platane tako da postoji mogućnost da i ne ozelene više. dobro ja kada se radi ali mislim da je ono malo previše,koliko se da primjetiti na onoj slici. doduše nisam danas prolazio gradom ali koliko vidim na slici dobro su ih pošišali

  • Nije gužva zbog rezanja,zapravo podrezivanja,nego zbog toga što se jedina dvosmjerna ulica u Širokom pretvorila u parking i time u jednosmjernu ulicu.

  • haha čudno sada,nekako skroz golo,,, a ova bi Krunina strana mogla slobodno bit jednosmjerna!!
    ili ako ne to,neka onda bude paralelno parking dole do spoja s ulicom Dr. Jure Grubišića
    ali ajde neka se radi

  • Je li konacno doslo vrijeme da se drvece podreze iii skrate grane,vec kod dvorane su tako niske da kopaju oci pjesacima.Da imamo tim obrazovani mladih ljudiu opcini,sigurno bi napunili opcinski budzet-samo da se isfinasira most preko rijeke na lokalitetu zoricevina.Taj bi most otvorio prostorno zjenice vlasnicima parcella koji bi sigurno i meni prodali tisucu met.cet. za gradnju stamb.zgrade.Osim toga most bi moga donijet i pjesacku zonu u centru grada ,vrace pretvorit u parkind javni, od zlatara tonja do hotela.Sve bi opcina probleme rijesila,uprihodila bi od javnih prostora do parking mjesta znacajne novce(nap.koncesija za javne prostore koje oristekafici u centru).Recimo ako bi se iz pravca mostara prema gradu uredila jednosmjerna,svi obrtnici oko skole bi pozitivno radili.Ko bi tu profitira,parking,prostori,kafici,to bi bio preokret stoljeca.Ali da je pameti,miro sjedni i pocmi mislit a ima mnostvo futuristickih ideja koje su realne i za koje je sazrelo vrijeme.Pozuri spasavaj situaciju da nam ne bude kasno!!!!!!

  • Koliko se ja razumijem u ovu struku ovakva rezidba bi se trebala obnavljat svakih 20 godina i ljudi nisu glupi da to učine ako se ne posavjetuju sa strukom, prema tome samo naprijed učinite ono što je najbolje za naš grad!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.