Indijac potrošio 23 tisuće dolara na košulju od zlata

Stara izreka kaže kako novac ne može kupiti ljubav, no jedan bogati Indijac u to baš i ne vjeruje previše. Naime, 32-godišnji Datta Phuge iz Pimpri-Chinchwada već dugo želi pronaći ženu svog života, a kako bi to i postigao, nedavno se dosjetio nečeg doista nesvakidašnjeg. Datta je potrošio oko 23 tisuće dolara na košulju napravljenu od zlata i to kako bi privukao pozornost žena.

Za izradu njegovog luksuznog odjevnog predmeta trebalo je oko dva tjedna, a radilo se i do 16 sati dnevno. Košulja dolazi u kompletu sa zlatnom ogrlicom, prstenjem i šest Swarovski dijamanata, prenosi Daily Mail.

“Znam da nisam najzgodniji čovjek na svijetu, ali uvjeren sam da malo koja žena može ostati ravnodušna kad me vidi u zlatnoj košulji. To je bio moj san i sad se konačno ostvario. Odsad ću biti poznat kao ‘Zlatni čovjek iz Pimprija’ i svi će znati tko sam”, naglašava Phuge.

Ekstravagantni Indijac u šali dodaje kako je siguran da će pronaći onu pravu, jer uz njegovu zlatnu košulju, barem neće morati toliko peglati. (Index.hr)

[youtube id=”_gayiEapzFg” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.