Zbog obiteljskih nesuglasica napali rođaka sjekirom

Braća Bratislav i Tomislav Kečan iz Saničana u općini Prijedor uhićeni su jer su sjekirom i “francuskim ključem” teško ozlijedilisvog rođaka Miloša Kečana (35). Prema informacijama iz policije, oni su u ponedjeljak oko 17.30 sati ispred trgovine “Bio-Mio” u Saničanima napali Kečana, koji je tom prilikom zadobio prijelom desne potkoljenice, posjekotine na lijevoj nozi i ozljede glave, pišu Nezavisne.com.

Miloš Kečan kazao je kako mu nije jasno zašto su ga rođaci napali. Ispričao je kako je pozvao rođake da sa njim popiju piće, dok su se oni vozili na motociklu ispred trgovine u kojoj se on nalazio. “Želio sam ih počastiti. Oni su se nedugo nakon tog poziva vratili sa sjekirom i ‘francuskim ključem’ i bez ikakvog povoda počeli me tući. Jedva sam izvukao živu glavu, a trgovci iz trgovine su pozvali policiju i Hitnu pomoć”, ispričao je Miloš Kečan.

Nezavisne neslužbeno doznaju kako su Kečanovi u sukobu već duže vrijeme zbog neriješenih imovinskih odnosa vezanih za šumu koja je u vlasništvu te obitelji.

edorska policija će protiv Bratislava i Tomislava Kečana podnijeti izvješće nadležnom tužiteljstvu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.