Seksi tajne Olimpijskih igara

Savršena tijela, natjecateljski duh i selo puno mladih ljudi: Bilo bi čudno očekivati da na Olimpijskim igrama nema seksa. Knjiga “The secret Olympian” anonimnog autora koji je i sam bio sudionik igara 2004. puna je sočnih detalja o stvarima koje se događaju kada svi spavaju, a ništa manje zabavne nisu ni ovogodišnje igre:

Sponzorirani kondomi

Ove godine Olimpijci imaju neslužbenog sponzora: Britanski Durex priskrbio je desetke tisuća kondoma za stanovnike Olimpijskog sela, a iako se ne smije reklamirati kao sponzor (jer nije platio 1.6 milijardi dolara potrebnih za takav status), svima prisutnima osigurava siguran seks, kojeg, ako je vjerovati izjavama svjedoka, ima jako, jako puno.

Imaju i moto

Osim što su besplatni, Olimpijski su kondomi 2008. godine bili i motivirajući. Na svakom je prezervativu bio isprintan moto: “Brže, više, jače” – prigodna rečenica, kako god okrenete.

Dani slave

Anonimna Olimpijka rekla je New York Post-u da su dani nakon završetka natjecanja tzv. “Dani slave”. Sportaš, kada je završio sa svim natjecanjima i sportskim obvezama, proživljava period u kojem nema pritiska, pa nije neobično da to vrijeme provede tulumareći, sam ili sa osobom za koju će mu trebati prije spomenuti kondomi, prenosi Index.hr

Nestašica kondoma

Mislili ste da su deseci tisuća kondoma prevelik zalogaj za Olimpijce? Igre u Sydneyu 2000. godine pokazale su suprotno: Čak 70000 kondoma nije bilo dovoljno za stanovnike Olimpijskog sela, ali ne iz razloga iz koje mislite. Todd Lodwick, bivši Olimpijac koji je nastupao pod zastavom Amerike objasnio je razlog nestašice: “Cilj je uzeti toliko kondoma da ih ponestane, pa da ih organizatori moraju ponovno donijeti. Ovo je jako zabavno, a i kondomi su odlični suveniri” – rekao je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.