Zbog Milanovića pljuvao po kući, psovao, šutao bor

Društvenim mrežama širi se snimka jednog, najblaže rečeno, ogorčenog birača koji je poludio zbog pobjede Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima.

Stariji muškarac pljuvao je po kući, psovao “majku hrvatsku”, šutao kuglice s okićenog božićnog drvca, gurao ženu, a vrhunac njegove ljutnje bilo je kada je prišao televizoru, otkopčao hlače i prislonio svoje međunožje na ekran dok je Milanović držao govor.

Dok je on radio show po dnevnoj sobi, njegovi ukućani su se glasno smijali pokazujući mu tako da odobravaju njegovo ponašanje, a usput su ga i snimali.

I muškarac koji ga snima podržavao ga je u njegovom nastupu govoreći “smeće”. Okomio se i na sve birače koji su ga izglasali.

“Nikada neću kupiti rabljeni TV”, “Neka ti je 70 godina kod mene bi izletio naglavačke van iz kuće! I ovo mi nikada neće biti jasno kod ‘njih’, kako ove dvije žene su naučene biti tako ponizne i šutljive”, “Zbog ovakvih mi je drago što je Zoki pobijedio”, “Ovakvi su mi bili velika motivacija da glasam za Zokyja”, samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama, piše Večernji.hr.

Dok se u snimci navodi kako je muškarac iz Hercegovine, neki komentatori sugeriraju da je iz Dubrovnika.

(www.jabuka.tv)


90 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.