Završeni Dani Zbora Sveučilišta u Mostaru

Nakon par dana odgode zbog lošeg vremena, i dva mjeseca aktivnosti, službeno su završeni i Dani Zbora. Program je bio zaista raznovrstan, od obrazovnog, zabavnog, sportskog, i svi studenti su mogli pronaći nešto za sebe. Iako je ovo  tradicionalni projekt Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, ove godine je bilo i puno novosti, poput sajma knjiga, itd.

Projekt je zatvoren na humanitarnoj rukometnoj utakmici, gdje su snage odmjerili, ekipa Studentskog zbora, potpomognuta  prijateljima, te djevojke Hrvatskog rukometnog kluba Zrinjski. Premda rezultat nije važan, djevojke su naravno izvojevale pobjedu, (32-26)  premda ne previše uvjerljivu.

Sav prihod od ulaznica, točnije 1881,5 KM, predstavnici Zbora, će uplatiti  za liječenje malog mostarca, Petra Knezovića, kao i novac koji su ovom prilikom,prikupili djelatnici KBC-a Mostar, te Medicinskog fakulteta.

U zabavnom dijelu dodijeljene su i nagrade najuspješnijima sportskim timovima, a nastupile su i mostarske mažoretkinje, te članovi Športskog plesnog kluba Zrinjski.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.