Završena analiza travnjaka na stadionu Veleža

U ispitivanom uzorku travnjaka s nogometnog stadiona Arena Rođeni u Mostaru nisu pronađene agresivne kemijske tvari, zapaljive tekućine kao ni kemijski spojevi koji se koriste za uništavanje korova.

Rezultat je to analize koju je izvršio Centar za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja – odjela za kemijsko toksikološka i fizikalna ispitivanja, istraživanja i vještačenja Federalne uprave policije.

Analiza, koja je predana Tužiteljstvu HNŽ-a je pokazala i kako nije utvrđeno prisustvo bilo kakvih kemijskih sredstava koja bi mogla prouzrokovati oštećenje travnjaka, prenosi Bljesak.info.

Početkom svibnja iz mostarskog kluba Velež objavljeno je kako je travnjak na stadionu oštećen uz pomoć dronova te da je po travi posuta kiselina i da su na teren bačene baklje.

Predsjednik FK Velež, Senad Kevelj, tom prilikom rekao je kako je ”dron kružio iznad stadiona u poslijepodnevnim satima” te se sumnjalo na ispuštanje nedozvoljenih tekućina na travnjak stadiona.

Oštećen travnjak Veleža, dronovi raspršili kiselinu?

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • kvesicu jebote haso
    pekusic ti njega cijisu dronovi nadljetali stadijon jeli komisija hadezea vodila analizu na ostecenom travnjaku dase razumijemo nema haso pekusic vinograde u bjelom polju

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.