Ivana Knoll nezadovoljna smještajem u Njemačkoj: Platila sam tisuće za ovo

Ivana Knoll stigla je u Njemačku gdje se priprema za Euro 2024., a u Instagram storyju požalila se kako je razočarana smještajem u hotelskoj sobi.

Platila sam tisuće za “najbolji hotel” u Berlinu, a sobe su stare, grijanje ne radi, teretana i bazen u izgradnji. Ne preporučujem, požalila se uz fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala.

Platila sam 650 eura jedno noćenje, a u cijenu ulazi: stara soba bez grijanja, teretana i bazen nisu dostupni zbog renovacije i još k tomu, voditelj je nepristojan, napisala je u snimci u kojoj je pokazala kako izgleda njezina soba.

Popularna hercegovačka navijačica spremna za Euro u Njemačkoj

(www.jabuka.tv | Foto: EXPA)

16 komentara

  • ma , stara ti je ona za bordela prvoklasnog odnosno noćnih klubova koje drže milijunaši i kriminalci..Tamo rade uglavnom cure ispod dvadeset i četiri godine..U boljim bordelima cure rade i u kasnim dvadesetim u onim najlošijim mpoe proći sve i svašta…tako??????

  • Šta očekuješ za 650 eura , dasi platila 1000 dobila bi president suite u svakom hotelu ovako si za groše mislila uživati ko kraljica

  • Nije puno ako se uzme u obzir koliko ćeš imat mušterija po danu. Zaradit će se nešto, i spojiti ugodno s korisnim.
    Dobro je to.

    • Za razliku od tebe, bijedo zavidna, Ivana je zavrsila petogodisnji studij grafickog dizajna, i sa svojim skolskim zanimanjem moze raditi svoj cijenjeni i trazeni posao graficke dizajnerice sa svog laptopa, bilo gdje na cijelom ovom svijetu! A koje su tvoje kvalifikacije, crve neuki?!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.