Završen 33. Nivea BH Fashion Week

Ljubitelji mode i modnih trendova posljednje večeri najutjecajnijeg modnog događaja u državi 33. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO uživali su isprofiliranim kolekcijama, orginalnim krojevima, neobičnim kombinacijama materijala te nadasve jasnom tematikom.

Istok Bratić nas je novom kolekcijom uveo u bajkovitu priču glamura francuske mode. “Istok Coture” kolekcija izrađena je od najprestižnijih tkanina. Kreator je bio inspiriran ljubavlju zbog čega se kolekcija za narednu sezonu 2014./ 2015. i zove “IN LOVE AGAIN”. Istok koji već godinama vrijedi za vrhunskog stilistu predstavio nam je svoju modnu priču za narednu sezonu. Pogledali smo neobične kombinacije materijala. Oduševljenje publike izazvali su dodaci od kovanog bakra Omara Krasnića, a detalji koji su dali poseban pečat ovoj kolekciji su čipka, biseri i kristali.

Kreacije potpisa Svjetlane Vuković Cece za nadolazeću sezonu su profinjenije i strastvenije. Nova kolekcija ove umjetnice predvodi senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost . U ovoj kolekciji se pronalaze najviše haljine od kojih je svaka unikatna ili limitirana. Svaka haljina sa potpisom ove kreatorice ima svoju priču i viziju savršenog kroja koji svakoj dami pristaje.

VIP gošća iz Pariza Fadila Pamukčič Zečić predstavila je dvije kolekcije. “Rat, smrt, i bosanski ples” naziv je projekta predstavljenog svjetskoj modnoj javnosti proteklih mjeseci, a tijekom jučerašnjeg dana i gostima 33. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO.

Naime, Fadila Pamukčić Zečić kroz izložbu unikatnih eksponata na specifičan način podsjeća domaću, ali i svjetsku javnost da zločini silovanja u BiH ne smiju biti zaboravljeni, te da se počinitelji tih okrutnih djela moraju sudski procesuirati. Kolekcija “Rat, smrt, i bosanski ples” naziv je kolekcije koja nije još gotova, a kojom će se ova kreatorica baviti i u budućnosti.

Drugi dio kolekcije ove vrhunske kreatorice koja se već 20 godina bavi modom i modnim dizajnom te ima vlastiti atelje u centru Parizu, bio je rezerviran za ekskluzivne toalete od najprofinjenijih materijala oplemenjenim ručnim radom. EDOR Creation za predstojeću sezonu predviđa trend strasti, slobode i nekonvencijalnosti.

Koliko je ova uspješna Brčanka zaintrigirala, te svojim trudom i radom osvojila domaću te i svjetsku javnost dokazuje i činjenica da je odmah poslije revije backstage bio prepun onih koji su željeli čestitati ovoj uspješnoj Brčanki na sjajnoj kolekciji, ali i onih koji su željeli kupiti i li rezervirati neke od modela Fadile Pamukčić Zečić.

Udruga manekena i modnih kreatora te izvršna Modna agencija ABC MODELS bez greške su organizirali još jedan NIVEA BH FASHION WEEK koji već nekoliko godina ima prefiks svjetskog kozmetičkog brenda NIVEA. Čelnici NIVEA-e spoznali su značaj BH FASHION WEEKA i sudjelujući u njemu i ove godine dali svoj doprinos u unaprijeđenju bh. tekstilne industrije tako što su mladim modnim dizajnerima osigurali besplatno sudjelovanje.

Kolekcije modnih dizajnera tijekom proteklih dana pratile su i kolekcije obuće Office Shoes i Deichmann, a Orsay i Sportina bili su službeni modni brend press službe projekta.

Programski sadržaja 33. NIVEA BH FASHION WEEKA završen je partyem na kojem su se dugo razmjenjivali utisci, kontakti, ali i ostvarile nove suradnje.

nivea_fashion_week_1 nivea_fashion_week_3 nivea_fashion_week_2 nivea_fashion_week_4 nivea_fashion_week_6 nivea_fashion_week_7 nivea_fashion_week_9 nivea_fashion_week_10 nivea_fashion_week_11 nivea_fashion_week_12 nivea_fashion_week_14 nivea_fashion_week_16 nivea_fashion_week_18 nivea_fashion_week_19

nivea_fashion_week_21

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.