Zašto cure na WC idu u paru ili grupicama?!

Jedna od stvari koja izlascima vikendom zna biti naporna su neviđene gužve u ženskim WC-ima. Dva su razloga za to: cure na WC ne idu samo obaviti prirodne potrebe, već se i našminkati, promijeniti čarape ako su im pukle, razgovarati na mobitel, tračati… I na WC nikada ne idu same. To nije običan odlazak na WC, to vrlo često izgleda kao organiziranje nekog eventa.

Prvo se mora naći jedna ili dvije frendice koje će takođe ići na WC. To obično bude jedna od frendica koja isto mora obaviti neke stvari u WC-u ili jedna koja usput hoće malo prošetati i vidjeti koga ima.

Nakon što je pronađena ‘pratnja’ počinje operacija ‘odlazak na WC’. Prvo se mora detektirati gdje se WC ‘actually’ nalazi, što isto zna izgledati kao da se nekakva ekspedicija sprema na putovanje za Sjeverni pol.

Toj avanturi nije kraj dolaskom u same prostorije WC-a. Tada počinje potraga za kabinom koja ‘najmanje smrdi, ima toalet papir i donekle je čista’. Naći tako nešto u bilo kojem klubu u dva ujutro preko vikenda je nemoguća misija, i to provjerena nemoguća misija, ali nada umire zadnja. Usput se zna dogoditi malo prepiranje koja će ući prva, ali to obično traje najkraće od svega ranije navedenog i ne događa se baš uvijek.

Međutim, obzirom na gužve u ženskim WC-ima na kraju se uvijek ulazi u kabinu koja se prva oslobodi, a čekanje isto zna trajati neko vrijeme. Naime, ako nema toalet papira onda se po torbi traže papirnate maramice, a nakon što se obavi ono za što se u WC i došlo, slijedi provjera je li ispod odjeće sve u redu i na mjestu.

Prostorija u kojoj se peru ruke ne služi samo za pranje ruku. Ta prostorija služi za provjeru svega onoga što se ne provjerava u ‘kabini za prirodne potrebe’, zatim za popravljanje šminke, ‘refreshanje’ s parfemom, popravljanje frizure i na kraju – frendica mora dati svoje mišljenje kako joj frendica izgleda.

Ako frendica slučajno krene s primjedbama, sređivanje počinje iznova… I tako u ženskom WC-u bude veća gužva nego na šanku.

Rješenje za cure koje zbilja moraju hitno obaviti samo jednu stvar na WC-u je muški WC. Muški WC-i su u usporedbi sa ženskima ‘oaza mira i tišine’, naravno, ako imaju WC školjku. Najčešće imaju. Ponekad se čovjek mora zapitati je li tamo namjerno stavljena kao ‘školjka za hitne ženske slučajeve’.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

 • a u nas uđeš u wc i radiš dvi stvari u gradu u njemu il pišaš il rigaš… to je ljepota toga sto smo muskarci. i jos jedno necu shvatiti zasto cure prave nokte??? nikada nisam cuo u svojih 26 godina da je neki momak rekao nekoj curi imaš fine nokte ili sviđaju mi se tvoji nokti… zaista kompliciraju same sebi… i hvala jabuki na odgovoru zasto cure idu skupa na wc 😀
  0  0
 • zaboravili ste najbitnije, 5165465464 novonastalih profilnih slika sa napučenim ustima, većim od tepsije. eh dok se namjesti prava poza, dugo to traje. sirote. 😀 B-)
  0  0
 • svaka cast sto ste teu boskovic stavili na slici jer nema narcisoidnije tuke od nje dokaziva se cijelom svijetu ode na wc uslika se dok sere
  0  0
 • Nikad ne idem ni s kim u wc, ako moram idem sama, neće mi nitko držati svijeću dok obavim što moram. Žensko sam, ali i meni užasno ide na živce kad vidim grupicu djevojaka kako idu u wc, nekad se pitam jel stvar u manjku samopouzdanja pa ne smiju same proći kroz pun disko ili kafić.Ne znam, ali samo stvaraju bespotrebnu gužvu onima koje stvarno moraju u wc. I svaka čast za komentar od Muška. Nisam ni ja nikad doživila da mi je muškarac rekao “imaš fine plastične nokte”
  0  0

Komentiraj: