Najnačelniku 2013. Miri Kraljeviću uručeno priznanje

Miri Kraljeviću načelniku Općine Široki Brijeg dodijeljeno je priznanje najnačelnik za 2013. godinu zbog velikog doprinosa ukupnom, a posebice gospodarskom razvoju Općine Široki Brijeg.

Priznanje je dodijeljeno na tradicionalnom izboru najuspješnijih menadžera i kompanija Bosne i Hercegovine u 2013. godini, održanom u Banja Luci u organizaciji Direkcije agencije za izbor menadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe.

Priznanje je načelniku Kraljeviću uručio Pane Škrbić predsjednik organizacijskog odbora 29. izbora najmenadžera u BiH u kategoriji posebna priznanja, a priznanja su dodijeljena i najuspješnijima u 15-ak kategorija iz oblasti gospodarstva.

U sklopu svečanosti dodjele priznanja najuspješnijima održana je i Međunarodna poslovna konferencija pod nazivom „Privredni razvoj i suradnja, kuda i kako dalje u 2014.?

Na konferenciji su uz najuspješnije gospodarstvenike i menadžere jugoistočne i srednje Europe u 2013. godini prema izboru Direkcije agencije za izbor menadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe sa sjedištem u Zenici sudjelovali i Bruno Bojić predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, dr. Sanjin Halimović ministar razvoja, poduzetništva i obrta FBiH, te Mira Vasić pomoćnica ministra rada RS-a. „Infrastruktura je preduvjet razvoja gospodarstva.

Mi u Općini Široki Brijeg pokušavamo i mislim da uspijevamo da ne budemo kočnica našim gospodarstvenicima, već da im budemo na usluzi“, rekao je između ostalog načelnik Kraljević obraćajući se sudionicima konferencije.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.