Zaručili se Marijana i Nemeš iz ”Velikog brata”

Da ljubav s Nemešom cvjeta istom jačinom kao i na početku showa lani u ožujku, dokazuju njihove virtualne zaruke. Marijana se na Fejsu pohvalila da je zaručena. Pobjednica lanjskog showa ‘Big Brother’ na Facebooku se hvali kako više nije u vezi nego da je zaručena. No prijateljima nisu rekli ništa o zarukama. I oni su to pročitali na ‘fejsu’. Poslije preljuba pred kamerama i strastvene te turbulentne afere s pet godina mlađim Nikolom Nemeševićem, Marijana Čvrljak (28) ostavila je supruga Ivana i uzela djevojačko prezime. Na Facebooku je napisala da je opet Marijana Kovačević, a ubrzo je objavila i novi ljubavni status – u vezi.

Da ljubav s Nemešom cvjeta istom jačinom kao i na početku showa lani u ožujku, dokazuju njihove virtualne zaruke.

– Sad su u Beogradu, ali družili smo se prošli tjedan. Posjetili su me u Dalmaciji, a jednu večer tulumarili smo u Zagrebu sa Sorajom i Lesterom – rekao je Horvat Čagalj (34) za 24sata.

S Kninjankom Marijanom često se čuje i Dražen Bogdan (50) iz Svetog Ivana Zeline.

– Obećala je s dragim uskoro doći na roštilj – rekao je Dražen pohvalivši se i da Marijana želi od njega nabaviti psića za kćer Korinu (3), premda mu je Kinološki savez zabranio uzgoj jer je prodavao pse bez rodovnica.

Marijana je presretna jer se Nemeš odlično slaže s njezinom kćeri s kojom se često druži. Dečka najseksi Hrvatice po izboru 24sata Expressa prihvatili su i Marijanin otac Ivo te sestre Sendi i Maja.

Marijana je osvojeni novac u showu već podijelila s Nemešom?

Pobjeda u prvom regionalnom reality showu “Big Brother” Kninjanki Marijani donijela je nagradu od 104.700 eura. Plavokosa zavodnica navodno je polovicu novca već dala dečku Nemešu. Možda mu tako želi pomoći u glazbenoj karijeri.

Prevareni muž joj nije htio uzeti novac

Nemeš ju je ostavio u finalu ‘Big Brothera’. Marijana se nije vratila mužu nego je otišla u roditeljski dom u Knin.Nikola Nemešević (23) povjerovao je ukućanima da je Marijana koketirala s drugima. Ostavio ju je pred milijunima gledatelja. Vezi s udanom ženom najviše se protivila njegova majka Nada. Nemeš je Marijanu pokušao zaboraviti na ljetovanju u Grčkoj, ali nije uspio.

Pomirili su se, a Marijana je unajmila stan u Beogradu kako bi mu bila bliže. Student pjevanja dragoj je posvetio pjesmu ‘Grubijan i kavalir’. Čak je tetovirao riječi ‘ne žalim ni za čim’ koje ima i Marijana. Njezin suprug, pomorac Ivan, podnio je zahtjev za rastavu. Iako mu je mogla pripasti polovica, odrekao se Marijanine novčane nagrade. Bivši supružnici sad dijele skrbništvo nad kćeri Korinom.

Marijana: Nemeš me nosi kao kap vode na dlanu…

Marijana je poslije finala showa često putovala u Beograd. Dečku rado kuha dalmatinske specijalitete, a vodila ga je i u rodni Knin. Nemeš je nedavno dobio stipendiju za ljetnu glazbenu školu na Braču, pa će ovo ljeto biti blizu Marijane.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.