Zaroni u novu dimenziju zabave! 55” Sony Android TV

Zaljubljenik ste u tehnologiju i ne propuštate novitete iz svijeta digitalne zabave? Smartphone i TV stvari su bez kojih ne možete zamisliti dan? Odlične vijesti za sve vas stižu, jer Mepas Mall, Techno Shop i Sony u novu dimenziju vas dižu!

Smart TV upravo je postao pametniji, a uživanje u svim stvarima koje volite na svom tabletu ili smartphoneu moguće je sada i na velikom ekranu. Istražite svijet nove zabave i ne propustite priliku osvojiti najnoviji Sony Android TV.

U periodu od 07.09. do 07.10. sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Malla i osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U posebno dizajniranoj aplikaciji na Facebook stranici (http://bit.ly/Sony_AndroidTV) upišite osobne podatke i broj računa. Sve što trebate je malo sreće da bi uživanje u izvrsnoj slici i zvuku bilo veće.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Sony.

Pozivamo vas sve da posjetite Mepas Mall i okušate svoju sreću jer možda baš Vas čeka Sony Android TV. Neka nova dimenzija zabave postane vaš lifestyle, zato ne čekajte duže i krenite u natječaj.

*sponzorirani članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.