Zar opet?! Pojavio se novi kukasti križ na nogometnim terenima | Jabuka.tv

Zar opet?! Pojavio se novi kukasti križ na nogometnim terenima

U jutarnjim satima na dubrovačkom malonogometnom terenu u Hladnici osvanuo je – kukasti križ.

Nepoznati počinitelji napravili su svastiku od klupa za sjedenje koje stoje odmah do terena, a fotografije je objavio Dubrovački vjesnik.

Sve su primijetili i fotografirali građani te su pozvali policiju. U rasvjetljavanju slučaja trebale bi pomoći snimke nadzornih kamera, a navodno su počinitelji to napravili nakon turnira.

Dubrovačka svastika podsjetila je na incident koji se prije četiri godine dogodio na Poljudu tijekom utakmice Hrvatske i Italije.

Tada su huligani poljevačom iscrtali svastiku na travnjaku koja se “ukazala” tijekom utakmice. Počinitelji nikad nisu otkriveni.

I 2006. godine hrvatski su navijači, nažalost, napravili svastiku, ali tada svojim tijelima. Bilo je to u Grossetu na utakmici Italije i Hrvatske.

(www.jabuka.tv)

 


12 komentara

  • Udba radi… Ajde sto im petokraka mila i draga ali u zadnje vrijeme vole i kukasti kriz… Ovako se okrupnjava lijevica u RH- koj. Znaju li ista o ovom Zoran Milanovic i Ranko Ostojic… Je li ovo poveznica sa kukasti krizem na Poljudu. Boze sacuvaj ovog zla, ovih budala koji prave ovaj cirkus i promidzbu.

  • U svastiki na Poljudu na zalost su ucestvovali svi koji su bili bliski Ranku. Jer kako tumaciti da nije razotkrivena ta sramota i to kazneno djelo…

  • Drug je Ranko bio Plenkijev izaslanik na teferiču na Sutjesci, pa po povratku navratio u Dubrovnik i nacrtao petokraku. Prešlo mu u naviku nakon Poljuda, posserem mu druga Titu i crvenu petokraku.

  • Sto ce policija raditi kad su im sefovi bivsi komunisticki cinovnici…Samo mijenjaju dresove a mrze sve sto je hrvatsko. Da se razumjemo ne mislim na ovo smece od kukastog kriza. Hrvati pravi sa tim nemaju nista. Ali ovim podmetanjima, diverzijama nakaradnim sa kukastim krizem stete RH- koj. To rade oni koji je nisu nikada niti prihvatili kao svoju neovisnu drzavu Hrvatsku. Puno ih je koji je mrze. Mesic, Pusici,Ranko Ostojic, Stazic, Nobilo i njima slicni.

  • Koliko vidim to su klupe koje su tako postavljene eto nesmis ni klupe postavit kako se tebi svida .glupost sa tim kukicastim krizem

  • pročitajte malo povojest pa će te viditi što znači ovo ovo je simbol sreće indijski koji su koristili nijemci u ovome ne vidim ništa loše

Komentiraj: