Započela obnova jedne od najprometnijih cesta u Mostaru

Radovi na obnovi prometnice u Ulici biskupa Čule u Mostaru započeli su u srijedu u jutarnjim satima.

Tijekom četiri dana predviđenih radova na jednoj od najprometnijih cesta u Mostaru, od srijede 29. kolovoza do subote 1. rujna, poduzeće “Ceste” d.d. Mostar kao izvođač radova skinuti će gornji habajući asfaltni zastor i potom navući novi sloj asfalta.

Zbog radova je uspostavljena privremena regulacija prometa.

Privremena regulacija prometa na dionici ceste u Ulici biskupa Čule, zbog specifičnosti radova skidanja gornjega habajućega asfaltnoga zastora, kao i navlačenja novog, zahtijeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici, a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Promet autobusa, teretnih motornih vozila sa i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova,na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda, navodi se u priopćenju Gradske uprave Grada Mostara.

Kako je u utorak priopćeno iz Grada Mostara, izvođač radova dužan je postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje.

Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

Mostar: Zbog radova na ulazu u grad, posebna regulacija prometa

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.