Mostar: Zbog radova na ulazu u grad, posebna regulacija prometa

Od srijede 29. kolovoza do subote 1. rujna u Mostaru  će se na ulazu u grad u Ulici  biskupa Čule do križanja s ulicom Kneza Branimira, izvoditi građevinski radovi zbog potrebne rekonstrukcije ove ulice, zbog čega je potrebno napraviti posebnu privremenu regulaciju prometa.

Izvođač radova, Ceste d.d. Mostar, dužan je postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje.

Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

Privremena regulacija prometa na dionice ceste u Ulici biskupa Čule,zbog specifičnosti radova skidanja gornjeg habajućeg asfaltnog zastora kao i navlačenje novog, zahtijeva djelomičnu obustavu prometa na predmetnoj dionici,a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Zona radova

Promet autobusa, teretnih motornih vozila sa i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova,na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda, navodi se u priopćenju Gradske uprave Grada Mostara.

Zona preusmjerenja teretnog i autobusnog prometa

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.