Zapažen nastup HKUD Crnašnica kod Zaprešića | Jabuka.tv

Zapažen nastup HKUD Crnašnica kod Zaprešića

Prošlog vikenda u Hruševcu Kupljanskom kraj Zaprešića nastupilo je HKUD Crnašnica – Knešpolje Široki Brijeg.

Pored svoga zapaženog nastupa i ponosnog predstavljanja Hercegovine, također i titulu najljepše djevojke u narodnoj nošnji u Hruševcu 2019. pripalo je upravo članici HKUD-a Crnašnica iz Knešpolja Josipi Ćavar, te je time priznanjem stekla i pravo na predstavljanju reviji narodnih nošnji koja se održava na Brodskom kolu…

Hkud Crnašnica Knešpolje ove godine obilježava i 12-tu godišnjicu održavanja folklorne manifestacije pod nazivom “Crnašnico izvore života”, na uočnicu Sv. Ivana Krstitelja 23. lipnja 2019.god., poznatiju i kao Ivanjska noć.

Josipa Ćavar

Kao i dosadašnjih godina nakon misnog slavlja na samome Vrelu slijedi kulturno zabavni program.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • JE, LIPA SI! SAMO JOS KAD SREDILI ONO RUGLO OD DOMA U CENTRU KNESPOLJA!! SVETOM VODOM POSKROPITE!! U TO VIRUJEM!!

  • Bravo neka novih zanimanja i stručnjaka.A vi koji st glavni malo preispitajte svoju savijest radite li pošteno i pravedno prema našim mladima.Ne radite časno svoj posao mutite.

  • Pa da je moje ja nebi dozvolia da se nako urusi. Vec kad je do tog doslo onda sravnite! Napravite binu za nastupe, klupe, mali park.

  • Vratite MISU na uočnicu u mjesnu CRKVU kako je Bog zapovjedio a posle mise se išlo uvjek na vrelo jer se ovako vrši Bogohuljenje naime dok se dole drži Misa gore iznad se pije alkohol u potocima psuje se svađa a ponekad izbije i tuča MISU U CRKVU SV.IVANA

  • Žalosno da niko nije zainteresiran sačuvat ,stare i vrijedne starine kamene po selima .
    Knespolje ,Jare i druge .
    Žalosno!

Komentiraj: