Zapalio benzinsku pumpu u pokušaju da ubije pauka!

Znaš li da benzin ide bum?“, bila je reakcija djelatnice benzinske postaje u Michiganu koja je svjedočila događaju koji će pamtiti cijeli život. Jedan muškarac završio je na naslovnicama svih portala nakon što je u pokušaju da ubije pauka odabrao najgoru moguću metodu u tom trenutku – upaljač!

Snimka prikazuje knjiški primjer loše ideje, na koju je muškarac došao kada je ugledao pauka na poklopcu spremnika za gorivo svojeg automobila. Najpametnije bi bilo da ga je nečime maknuo s automobila na način da biće preživi ili, ako se već odlučio na ubojstvo, odabrao bilo koju drugu metodu od posezanja za upaljačem u blizini lako zapaljive tekućine.

Posljedica nepromišljenog pothvata bila je više nego očekivana, a srećom djelatnica benzinske pumpe iznutra je promptno zaustavila dotok goriva i spriječila veću tragediju. Krivac za situaciju zgrabio je protupožarni aparat i širenje vatre zaustavljeno je prije dolaska vatrogasne jedinice. Sve je prošlo bez ozljeda, njegov automobil pretrpio je minimalnu štetu, dok je pumpa za gorivo uništena, no to bi trebalo pokriti osiguranje, prenosi Dnevnik.hr.

Muškarac je došao sljedeći dan ispričati se na načinjenoj šteti i objasnio kako se jednostavno boji pauka. To nije spriječilo internet komentatore da se našale na njegov račun, pa tako neki od najboljih komentara glase: „da mu je pauk sletio na vjetrobransko staklo vjerojatno bi se zabio u zid“ i „da mu je pauk bio na čelu propucao bi se pištoljem“.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: