Zanimljiva i svečana jubilarna 1000. emisija “Agape” – Jabuka.tv

Zanimljiva i svečana jubilarna 1000. emisija “Agape”

U svečanome ozračju 12. veljače uživo je putem Radiopostaje Mir Međugorje i video prijenosa obilježena tisućita emisija Agape.

Program je trajao nešto kraće od dva sata. U emisiji, koju je ovoga puta osim urednika emisije fra Marija Knezovića vodila i Sanja Pehar, glavna urednica radija, čule su se bezbrojne zanimljivosti, pjevanje uživo, poruke sudionika emisije, javljanja slušatelja i štošta drugo.

Slušatelji su toliko zvali da ni dvojica tehničara nisu mogla odoliti tolikome interesu. Tehnički je emisija ostvarena s tri lokacije uz brojno tonsko i tehničko osoblje. Video prijenos je radila ekipa Foto-Video studija Đani. Pjevanje uživo predvodili su mladi iz Frame s Kočerina. U emisiji je sudjelovao i prvi gost emisije od prije 20 godina fra Bože Vuleta.

Porukama su u emisiji sudjelovali: Kardinal Vinko Puljić, Ljilja Vokić, Emilio Perić, Ivan Ugrin , fra Jozo Grbeš, Mijo Barada, Marija Jurković, Ivica Ursić, č.s. Ljiljana Marić, fra Iko Skoko, don Josip Mužić, fra Velimir Bavrka, Dario i Venera Kordić, Davor Pavuna, fra Nikola Pašalić, Tihomir Dujmović, fra Josip Repeša, don Damir Stojić, Zlatko Krznarić, fra Luka Marković, Marin Miletić, Darko Pavičić.

Emisija se emitira uvijek petkom od 20:30. Tonski zapisi emisija su na Youtube kanalu Agape RTV koji već ima oko 10 milijuna posjetitelja, navodi se u priopćenju.

Pogledajte i poslušajte ovu zanimljivu i svečanu emisiju.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

 • Što govore fratri? Veličaju li hvale li hdz licemjere, pavelića ustaše tuđmana kao i obično ?? Isprani mozgovi slušate li ih ??

 • Fra Mario rekne dosta toga izmedu ostalog usta moja hvali te me i redovno objave po svim ovim kako se kaze i tvrdim da nije u skladu onog na sto se obvezao sakramentom svecenstva i da je ono kao takvo iznad priblizavanja svjetini’nego da je njegov zadatak poniznoscu svjetinu priblizavati Bogu

  • Tebe veličaju, brabonjče prištavi…tebe, koji si sa 20 god. prvi put povirio ispod materine suknje, jado-jadni!
   Za tebe su Ustaše pojam kojega ne možeš ni dokučit sa tim svojim pilećim mozgićem.

  • I tebe su učili kako rečenica počinje velikim slovom, kako se osobna imena pišu, kako rečenica ima svoja pravila, itd. itd..
   Pa, opet, koja fajda od toga..?

 • Covjek svojim komentarima najvise govori o sebi i svojoj kulturi ponasanja.
  Svaka emisija je poucna,zanimljiva i svake hvale vrijedna i tko god slusa moze puno nauciti i obogatiti se duhovno.Veliko hvala

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.