ZAMFIS održao humanitarnu akciju na Filozofskom fakultetu Mostar

Danas (13. prosinca 2012.) u predvorju Filozofskog fakulteta u Mostaru, u organizaciji Udruge studenata socijalnog rada (ZAMFIS) održana je humanitarna akcija kako bi se prikupila sredstva za radionicu za osobe s posebnim potrebama – Emanuel te za Majčino selo u Međugorju.

Članovi ZAMFIS-a prodavali su kolačiće i kalendare te su u svega nekoliko sati prikupili nešto više od 1000 konvertibilnih maraka. Od prodaje kolačića, za radionicu Emanuel prikupljeno je 800 KM, a od prodaje kalendara za Majčino selo prikupljene su 332 KM, potvrdila je u razgovoru za portal Jabuka.tv, Amanda Filipović, predsjednica ZAMFIS-a.

Također, pozvala je sve ljude koji žele pomoći u ova blagdanska vremena, da se priključe još jednoj u nizu humanitarnih akcija koju organiziraju. Sljedeći tjedan, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru, ZAMFIS organizira prikupljanje odjeće i odjevnih predmeta za korisnike Centra za stara i iznemogla lica Mostar te za djecu iz Dječjeg doma u Vionici. Prikupljanje odjeće održavati će se tri dana (17, 18. i 19. prosinca) u periodu od 12 do 17 sati na Rondou u Mostaru.

(www.jabuka.tv | D.L.)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.