Uspješna akcija darivanja krvi učenika Gimnazije, SSŠ i Likovne akademije Široki Brijega

Jučer je u prostorijama Gimnazije i SSŠ a pod geslom DARUJTE KRV ULJEPŠAJTE DAN SEBI I DRUGIMA provedena akcija darivanja krvi, za učenike Gimnazije, SSŠ i studente Likovne akademije. Akcija je provedena u organizaciji Crvenog križa Široki Brijeg, u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar odjel za Transfuzijsku medicinu.

U predblagdanskoj atmosferi akciji se odazvao veliki broj učenika čak njih 85, a darovali krv 52 učenika. Zahvaljujemo svim učenicima koji su darovali krv.

Rezultati akcije su pokazatelji rada s učenicima i studentima, na čemu iskreno zahvaljujemo. Zahvaljujemo ravnateljstvu i svim djelatnicima na suradnji. Posebno zahvaljujemo voditeljima aktivnosti g. Franji Ratkići i gđi. pedagoginji Gordani Jelić. Akcija je provedena pod pokroviteljstvom Ureda Načelnika Općine Široki Brijeg.

Učenici SSŠ (1.e, 1.d, 2.c, 2.h, 2.g, 3.d, 3.g) u prošlom tjednu prikupili su skromnu donaciju za službu transfuzije. Donaciju su potpomogli i tvrtke Lukas Nakić i S.T.R Dubović. Voditelji ove humanitarne akcije bili su Franjo Ratkić i prof. Iva Lasić. Donacija je namijenjena službi transfuzije Sveučilišne klinike u Mostaru kako bi za predstojeće blagdane mogli skromno počastiti darivatelje krvi.

Ovom prilikom ajavljujemo akciju za građanstvo 10. siječnja 2013. godine, koja će se održati u prostorijama MZ Lijeva obala Široki Brijeg i Šahovskog kluba.

Svim našim darivateljima krvi, volonterima, članovima, donatorima, poslovnim suradnicima i prijateljima od srca želimo sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.

Crveni križ Široki Brijeg

(kontakt telefon 063 446 929)

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.