Zajednica hrvatskih studenata “Pleter” pružila potporu kardinalu Vinku Puljiću

Vrhbosanski nadbiskup i metropolit kardinal Vinko Puljić sastao se u Sarajevu s predsjednikom Zajednice hrvatskih studenata “Pleter” Antom Kelavićem.

Tijekom susreta razgovarali su o studentskim problemima i potrebama, ali i o trenutnoj situaciji i aktualnim događajima u Sarajevu te Bosni i Hercegovini.

Kelavić je upoznao kardinala Vinka Puljića o realiziranim aktivnostima Zajednice hrvatskih studenata “Pleter” u Sarajevu te o planovima za buduće djelovanje. Kardinal Vinko Puljić izrazio je potporu Zajednici hrvatskih studenata “Pleter” i zaželio sretan i uspješan nastavak rada.

Uzoritom sam prenio pozdrave i potporu članova ZHS “Pleter” te ga upoznao s našim radom.. Napade na kardinala Vinka Puljića doživljavamo kao napad na cijelu katoličku crkvu i Hrvate u Bosni i Hercegovini. Osobno se nadam kako će u BiH doći do relaksacije odnosa, dijaloga, međusobnog razumijevanja i poštovanja, izjavio je Ante Kelavić.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Ma uranili. Tko vam je javio nakon pet dana se vi sjetili. Zamislite da je ovakav napad i uvrede se drsile reisu Kavazovicu pa ovi bosnjaci bi blokirali drzavu a mi cutimo tko pi… ke.. Rade nam sto hoce i kako hoce. Tretiraju nas tko nacionalnu manjinu… Sami smo krivi.. Ako se sami ne cijenimo nitko nas nece ni cijeniti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.