Zajapureni Stanković pokušao Ninu Raspudića prikazati fašistom

Nedjeljna emisija Aleksandra Stankovića ‘Nedjeljom u 2’ ugostila je poznatog zagrebačkog profesora, Mostarca Ninu Raspudića. Radikalni ljevičar i liberal kakav je Stanković na sve moguće načine pokušao je Raspudića prikazati kao fašistu koji iznosi i zastupa neprihvatljive stavove. Naravno da mu nije pošlo za rukom jer je Nino kao i uvijek bio dosta smiren te je polako objašnjavao ili odgovarao na pitanja vidno zajapurenog i nervoznog Stankovića.

Najvažniji sažetci emisije mogli bi se opisati kao Raspudićevo viđenje stvari oko udruge U ime naroda i njihovog referenduma, te lošeg stanja u hrvatskim medijima kao i političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Što se tiče stvari oko referenduma Raspudić je napomenuo kako se vodila neviđena hajka ljevičarskih medija kao i nacionalne televizije prema Željki Markić koja je prvo ime udruge. Začuđujuće je da su mediji tako neprofesionalno i huškački napadali Željku Markić da su se služili svim i svačim iako je od samog početka rezultat referenduma bio jasan i neupitan. Po njegovom mišljenju mediji su trebali imati isto razumijevanje za obje strane te dati im isto prostora, na žalost to se nije događalo već su mahom bili na strani onih koji su bili protiv. Nino je rekao da je brak tradicionalna vrijednost koju su hrvatski birači referendumom digli na još veću razinu od obiteljskog zakona (Ustav RH) i pitao se tko ima pravo toj većini uskratiti takvo pravo.

O medijima u Hrvatskoj, Raspudić nije imao lijepe riječi te im uputio velike zamjerke najprije zbog nepoznavanja materije o kojoj žele pisati kao i velikoj pristranosti na stanu ljevice što je potpuno neprihvatljivo barem u onom dijelu što se tiče javne televizije. U dijelu emisije o stanju u BiH, Nino je ponovio već poznate stavove o ugroženosti hrvatskog naroda, te o oduzimanju prava Hrvatima od strane ‘platformaša’. Govorio je i o problemu desetak bosanskih franjevaca koji javno podupiru probošnjačke snage koje politički ugrožavaju hrvatski narod.


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.