Zahvaljujući odličnoj ideji voditeljica restorana spasila zlostavljanog dječaka – Jabuka.tv

Zahvaljujući odličnoj ideji voditeljica restorana spasila zlostavljanog dječaka

Voditeljica restorana na Floridi pomogla je spasiti 11-godišnjeg dječaka od roditelja koji su ga navodno zlostavljali.

Flavaine Carvalho, voditeljica restorana Mrs. Potato u Orlandu, nazvala je 911 nakon što je primijetila modrice na dječaku koji je bio u restoranu s obitelji, otkrila je Carvalho.

Ovaj slučaj je na svom Facebooku objavila i policijska uprava Orlando.

Naime, dječakova majka Kristen Swann i očuh Timothy Wilson II odveli su njega i njegovu mlađu sestru u restoran na večeru na Novu godinu. Carvalho se zabrinula kad je primijetila da roditelji ne dopuštaju sinu da jede hranu koju je obitelj naručila.

Kad je narudžba stigla na stol, primijetila sam da je dječaku zabranjena hrana. To je prvo što mi je privuklo pažnju, ispričala je Carvalho.

Pitala je dječakove roditelje postoji li razlog zašto dječak ne jede i je li sve u redu s hranom, a oni su joj odgovorili da će dječak večerati kod kuće. To joj je bilo poprilično čudno. Potom je primijetila veliku ogrebotinu na dječakovom čelu, kao i druge modrice po tijelu.

Počela sam ih promatrati i primijetila sam da je dječak jako tih i tužan, prisjetila se.

Smislila je plan i iza dječakovih roditelja podignula rukom napisane poruke. U jednoj od njih je pisalo “Trebaš li pomoć?”. Nakon što je vidio poruku, dječak je dao znak “Da”, prenosi Today.

Otišla sam u stražnji dio restorana i nazvala 911, rekla je Carvalho.

Kad je policija stigla, uhitili su Wilsona zbog zlostavljanja djece, a kasnije je dječak detektivima ispričao još priča o zlostavljanju, što je dovelo do drugog Wilsonovog uhićenja 6. siječnja. Wilson je od tada optužen za više slučajeva teškog zlostavljanja i zanemarivanja djece. Swann je također uhićena 6. siječnja i po dvije točke optužena za zanemarivanja djece, prenosi Index.

Carvalho je za WESH rekla da ona nije heroj priče nego da je to dječak.

Željela bih ga zagrliti i reći mu da sam tako ponosna na njega, zaključila je.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.