Zahvaljujući jednoj opciji na iPhoneu, pronašli ženu koja je sjetjela u provaliju

Žena koja je nestala nakon što je napustila božićno okupljanje s obitelji locirana je više od 60 metara ispod autoceste 18 u planinskom području sjeverno od San Bernardina, a rođaci su je otkrili zahvaljujući opciji Pronalaženje (Find My iPhone), rekli su vatrogasci.

Vjeruje se da je neidentificirana žena sletjela s autoceste tijekom noći nakon što je napustila božićno okupljanje svoje obitelji. Za nesreću se satima nije znalo jer je žena u olupini automobila bila izvan vidokruga vozača na autocesti.

U ponedjeljak su pripadnici vatrogasne službe okruga San Bernardino objavili na Facebooku da se njezina obitelj zabrinula kad sljedećeg jutra nisu mogli s njom stupiti u kontakt, prenosi Zimo.hr.

Rođaci su aktivirali opciju Pronalaženje kako bi je pronašli, što ih je na kraju odvelo do autoceste 18 u blizini zajednice North Park kod San Bernardina, rekli su vatrogasci.

Nakon što su rođaci uočili vozilo u grmlju, pozvali su hitnu pomoć, koja je reagirala i uspjela doći do automobila okrenutog na bok.

Vatrogasci su ženu, koja je zadobila teške ozljede, podigli do ceste, odakle ju je hitna pomoć odvezla u obližnji traumatološki centar.

(www.jabuka.tv | Foto: San Bernardino County Fire)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.