Zagreb: Žena se lažno predstavljala kao liječnica i medicinska sestra, iznuđivala novac od pacijenata – Jabuka.tv

Zagreb: Žena se lažno predstavljala kao liječnica i medicinska sestra, iznuđivala novac od pacijenata

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 48-godišnjakinji koja se lažno predstavljala kao liječnica i od pacijenata uzimala novac, ali i kao medicinska sestra koja je iznajmljivala apartmane i nije ih plaćala.

Sudac istrage je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, javlja N1.

Tužiteljstvo je preciziralo da se 48-godišnjakinja od 4. rujna 2020. do 7. ožujka, kako bi se okoristila, u više navrata lažno predstavljala kao medicinska sestra i iznajmljivala apartmane na području Zagreba u kojima bi boravila, a potom ih napuštala bez da je platila troškove smještaja.

Sumnja se i da se lažno predstavljala kao liječnica te dogovarala bolnička liječenja i dijagnostičke obrade, a potom od oštećenika uzimala novac.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Nije se lazno predstavljala vec su to bile 2 medicinske sestre …koje su posle ovog slucaja suspendirane…. Uc obuc mantiju operiret po bolnici danima i da te niko ne skonta.. ma daaaj.. Bar vi novinari ne budite naivni

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.