Zagreb oblijepljen osmrtnicama: ”Izdahnula je naša domovina Republika Hrvatska”

Grad Zagreb oblijepljen je neobičnim osmrtnicama. Autor je obavijestio kako je preminula Republika Hrvatska i pozvao na prosvjed na Markovom trgu 1.12. u 10 sati.

Autor osmrtnica kojima je oblijepljen grad obavještava građane “kojima je još stalo” da je u 27. godini života preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. siječnja 2018., a posljednji ispraćaj 1.12. u 10 sati na Markovom trgu.

Na vrhu osmrtnice citirane su navodne posljednje riječi Slobodana Praljka, po kojima je on kazao: “Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!”, no za to nema nikakve potvrde, prenosi Dnevnik.hr.

Cijeli tekst osmrtnice glasi: “U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima,kojima je još stalo: tužnu vijest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, uhljeba te radi neizlječive bolesti karcinoma društva (‘pohlepnih političara’), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30.5.1990. do 01.1.2018.) Posljednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12.2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i djedovi. Oni koji ne mogu donijeti vijenac i svijeću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se što ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo poduzeti, ”uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima” javnim suđenjem saborskim zastupnicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokracije! Počivala u ropotarnici povijesti!”

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.