Za zlatno sunce Mostara natječe se i Ivo Jurić

Jedan od 20 natjecatelja koji će se boriti za „Zlatno sunce Mostara“ Grand Prix festivala zabavne glazbe „Melodije Mostara“ je i glazbenik Ivo Jurić, jedan od natjecatelja aktualnog show-a „X Factor Adria“.

Festivalskoj publici u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače Ivo će se predstaviti pjesmom autora Martina Pavlovića „Balada za prijatelja“.

„ Martin je ovu pjesmu napisao sa svojih 14 godina, a prenošena je s generacije na generaciju. Čuo sam je i naučio jednom prigodom slušajući Martina u parku dok je svirao gitaru sa svojim društvom. Uz mene je naučila čitava moja generacija i sigurno, ako i danas prođete parkom u neke toplije proljetne ili ljetne noći, možete čuti neko raspjevano društvo kako je svira i pjeva“, pojašnjava Ivo.

Dodaje kako pjesma govori o izgubljenom prijatelju, ali i izgubljenom vremenu, nekom jednostavnijem, skromnijem, kada se uz piće na klupi u parku istinski osjećao svaki trenutak sreće i ljubavi, ali i tuge i boli. Bilo je to vrijeme bez facebooka instagrama i pametnih telefona, ali i vrijeme blizine, druženja, maštanja, sanjarenja, buntovništva i jednostavno- uživanja.

„Balada za prijatelja“ je producirana u studiju Đene Mujića, a ostatak ekipe koji je na njoj vrijedno radio u sastavu je: Josip Joco Vukoja, Gabrijel Prusina, te Alenka Milano i Karlo Miličević.

Pjesma će nakon festivala dobiti i videospot i naći se na Ivinom albumu prvijencu.

Za styling Ive Jurića na Melodijama Mostara pobrinuo se Cesar’s.

Festivalski program počinje u 21 sat uz izravan prijenos na BHT1.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • odlicno za sve koji su izgubili prijatelje, a pogotovo za one sto su ih prijatelji prevarili, slagali, pokrali, a sve zbog tudjih snova i ciljeva

Komentiraj: